Tradisjonelle profileringsprodukter


Det er lite som synligjør din bedrift eller organisasjon mer enn profileringsartikler! Din logo trykket på produkter kan hyppig minne kunder om ditt produkt eller din tjeneste, og skape gode assosiasjoner til din merkevare. Samtidig kan felles bedriftsprodukter, som krus og arbeidstøy, skape et unikt samhold innad i virksomheten. Bestill i dag for å gjøre din virksomhet enda mer synlig!

Den klassiske pennen

En måte å profilere din virksomhet er å bestille reklame-penner. Dette er et tradisjonelt profileringsprodukt, som er en billig måte å skape synlighet på. Penner med firmalogo styrker din merkevare gjennom kontinuerlig eksponering av virksomhetens logo.

Et eget bedrifts-krus

Å samles over en kopp kaffe eller te skaper samhold i enhver bedrift eller organisasjon. En av de mest tradisjonelle profileringsartiklene er kruset. Å ha egen logo på krusene som brukes i virksomheten er med å skape gode relasjoner mellom medarbeidere. Det samme gjelder om krusene tas i bruk når samarbeidspartnere besøker din virksomhet.

Profiltøy

De ansatte er bedriftens ansatt utad, og at deres klær har bedriftens logo er viktig og god markedsføring. Klærne som brukes av butikkansatte og i kundemøter er viktig for virksomhetens synlighet, og for å fremme virksomhetens identitet. Slikt profiltøy vil gi et profesjonelt inntrykk av virksomheten utad.