Ditt advokatbyrås kundestøtte – kan den forbedres?


Det er ikke bare butikker og kjøpesentre som trenger en god kundeservice til sine kunder, det trenger enhver bedrift. Advokatbyråer er intet unntak, og det kan vise seg å være en smart investering å utarbeide et godt system for bedriften. Kanskje du senere ser at det skulle vært lovpålagt?

Kanaler

Selv om du gjerne er dreven på e-post, er det langt fra nok å være tilgjengelig kun der i dag. Har du en bedrift med en betydelig mengde oppdrag, har du også en betydelig mengde kunder. Dette tilsvarer også mange henvendelser. Det kan da være greit å ha dem kanalisert der det er mulig, som chat, sosiale medier, hjemmesider etc. Det er vanskelig å følge med på alt!

Sette bort jobben

Tid er penger, og dette er sannelig en sannhet for advokater. Hver eneste time brukt til å utarbeide et system for kundeservice, er én time tapt i arbeidsfortjeneste. Det kan derfor vise seg å være en lønnsom investering å sette bort jobben til noen andre dersom du selv ikke vil, og heller ikke har andre som kan gjøre det. Kundo tilbyr en god og sammensatt løsning som dekker din bedrifts behov!